Sursa foto:politiacapitalei.md Vizualizari:

Recidivist reţinut pe urme fierbinţi de poliţişti pentru comiterea unui jaf

Un bărbat în vârstă de 30 de ani originar din raionul Teleneşti a fost reţinut pentru comiterea unui Jaf. Acesta anterior s-a dovedit a fi judecat pentru furt, iar la moment se afla în urmărire penală, pentru conducerea mijlocului de transport în stare de ebrietate alcoolică cu grad avansat.

Poliţiştii au fost alertaţi în dimineaţa zilei de 13 ianuarie, de către proprietara unei locuinţe precum că un individ a pătruns în apartament şi în mod deschis a deposedat-o de bunurile materiale. La locul faptei proprietara locuinţei, o doamnă în vârstă de 68 de ani a comunicat forţelor de ordine că un bărbat a pătruns în apartament şi aplicând forţa fizică în mod deschis a sustras din locuinţă un telefon mobil, maşină de cusut, mijloace băneşti şi un cărucior pentru invalizi. Prejudiciul cauzat constituie circa 2 500 lei.

În urma măsurilor întreprinse de poliţişti şi procurori individul a fost identificat. În urma percheziţiilor autorizate, în locuinţa unde acesta temporar închiria au fost depistate bunurile sustrase, totodată forţele de ordine au depistat şi alte bunuri materiale a căror provinienţă bărbatul nu o cunoaşte. Acesta a fost escortat la inspectorat iar în cadrul acţiunilor procesual penale el şi-a recunoscut vinovăţia.

Bărbatul a fost reţinut pentru 72 de ore şi este cercetat penal pentru jaf, infracţiune care conform legislaţiei se pedepseşte cu închisoare pe un termen de la 5 la 7 ani.

Similare
RECOMANDĂRI