PDM aduce noi critici la adresa guvernării: „Multe promisiuni şi puţine realizări”
Sursa foto:http://www.pdm.md Vizualizari:

PDM aduce noi critici la adresa guvernării: „Multe promisiuni şi puţine realizări”

„Multe promisiuni şi puţine realizări”, astfel a caracterizat pe scurt preşedintele Partidului Democrat din Moldova, Pavel Filip, cele 100 de zile de guvernare a alianţei PSRM-ACUM. Liderul democraţilor spune că politicienii de la putere au început cu stângul, în ziua în care a avut loc aşa numita ”învestire” a Guvernului.

Liderul democraţilor a precizat că ceea ce îngrijorează cel mai mult este că în doar 3 luni actuala guvernare a reuşit politizarea la maxim a justiţiei şi instituţiilor publice.

„Sute de profesionişti au fost alungaţi pentru a-i înlocui cu membri de partid şi cumetri. Partajarea CNA-ului şi a Procuraturii, precum şi deja celebrul concurs de la Curtea Constituţională”, se arată într-un comunicat de presă al PDM.

„Ridicările de imunitate şi dosarele penale din ultima săptămână nu sunt altceva decât o încercare lamentabilă a actualei guvernări de a-şi acoperi eşecul acestor prime 100 de zile. Pentru că nu ştiu cum să ofere ”pâine”, dau oamenilor doar ”circ” şi spectacol”, a declarat liderul democraţilor.

Similare
RECOMANDĂRI