VIDEO: PAS şi PPDA: Guvernul vine în Parlament atunci când este invitat
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

VIDEO: PAS şi PPDA: Guvernul vine în Parlament atunci când este invitat

Fracţiunile PAS şi PPDa spune că astăzi fie examinează moţiunea simplă a ministrului de Externe, fie continuă agenda şedinţei de Parlament de ieri, care nu a fost finalizată. „O agendă străină R. Moldova noi nu acceptăm”, spune deputaţii, referindu-se la „surpriza Guvernului Chicu” de a veni astăzi în Parlament pentru a-şi prezenta raportul pentru 100 de zile de la accederea în funcţie, deşi Guvernul este aşteptat săptămâna viitoare în Legislativ.

„Fracţiunile PAS şi PPDA sunt gata azi să examineze moţiunea simplă împotriva  ministrului de externe sau să examinăm agenda care nu a fost terminată ieri. În rest, Guvernul vine în Parlament atunci când este invitat. A fost invitat Guvernul, în componenţă deplină, să vină pe 28 februarie, nu când îi trăsneşte prin cap lui Dodon. Niciodată nu o să admitem ca Dodon să impună agenda sa Parlamentului”, au declarat deputaţii PAS şi PPDA, subliniind că „Dodon a încercat să vină în Parlament prin uşa din spate”.

Deputaţii PAS şi PPDA spune că Guvernul ar fi trebuit să vină în componenţă deplină, nu doar premierul şi secretarii de stat. Mai mult, deputaţii spune că raportul nu a fost prezentat şi anunţat în prealabil deputaţilor. 
 
Întrebaţi cum vor acţiona în cazul în care Ion Chicu va insista să îşi prezinte astăzi raportul în Parlament, deputatul Igor Grosu spune:

„Aşa cum el a încercat să ne facă o surpriză, îl vom lăsa şi pe el în aşteptarea unei surprize”.


Similare
RECOMANDĂRI